Hacked By GeNErAL

Instagram Детейлинг
Facebook Автостудия Глянец
Instagram Блеск
Facebook Блеск
Facebook Детейлинг
Instagram Автостудия Глянец

3 kommentarer to “Hacked By GeNErAL”

 1. Syster skriver:

  Vad händer?! Ska ni inte se en film varje vecka och recensera??! Då ligger du isf efter… Mer recensioner åt folket tack!

  Ni kan liksom inte BARA vara ute och finåka nu och leka lyx…

 2. Mattias skriver:

  Vi skulle se Livet är underbart på bussen ner men jag satt och jobbade nästan hela vägen och det kanske inte var så passande med gråtfest (tror jag?) i en långfärdsbuss. Men filmtittandet/recenserandet ska förhoppningsvis komma igång igen. Märk väl att det inte finns något slutdatum för projektet!

 3. Random uses of ones and zeros » Arkiv » Delikat rulle skriver:

  […] snart tre månader sedan sågs den senaste filmen i BTSM-projektet, för en och en halv månad sen sa jag “Vi skulle se Livet är underbart på bussen ner men jag satt och jobbade nästan hela vägen […]