Black Sheep (BTSM:2006)

BTSM - Black Sheep

Eftersom den här helgen nuförtiden inte handlar så mycket om att minnas de bortgångna utan snarare att frossa i godis och skräck så blev 2006-filmen också en skräckis. En riktigt fin skräckfilm som spelar på den starkaste rädslan vi alla delar, får! Härlig splatter från nya zeeland med en stor portion humor. Det var länge sedan jag såg blod och tarmar i liknande mängder så jag mös verkligen till i filmsoffan medan fröken M inte var lika road. Jag tyckte dock att den hamnade lite mellan alla genrer, inte tillräckligt splattig, inte tillräckligt rolig, inte läskig, så även jag är ganska mild i mitt betygsättande.

Jag säger: 2.5/5
M säger: 0/5

Clash Royale HackClash of Clans HackMy Cafe Recipe Stories HackGolf Clash HackPokemon Duel HackMobile Legends HackSuper Mario Run HackRoblox Robux HackClash Royale Cheat HackYugioh Duel Links Gems and Golds HackStreaming Movie Online 2017

2 kommentarer to “Black Sheep (BTSM:2006)”

  1. Mamma skriver:

    Ha ha. Är det sådana här filmer ni ska titta på! Hoppas din mer normala flickvän får välja film oftare!!
    Snyggt arrangerat blod på skådespelarna på bilderna i filmpresentationen dock…

  2. Mattias skriver:

    Planen är att blanda högt och lågt, populärt och smalt, filmer som vunnit oscars såväl som hallon. Urval från hela filmhistorien skall besökas, inte bara den kreddiga konstfilmen.