Kattjävul

Kattjävul

Ett otroligt frustrerande kattspel från Japan? Jamenvisst! Jag lyckades dock låsa in katten några gånger bara för att finna att slutet inte var så tillfredsställande som man kunde önska. Jag hade helst sett en matberedare eller att katten fick svälta till döds. Och jag är ju ändå en kattvän!! Men den där katten är jävulen säger jag.

3 kommentarer to “Kattjävul”

  1. Mamma skriver:

    Men va faaan!! Varför visade du det här spelet! Det är ju omöjligt… Så nu får du berätta vad som händer när man klarar det!

  2. Mattias skriver:

    Haha, eftersom du har den äran att vara en av de få läsare av denna blogg så var det faktiskt lite med tanke på dig jag postade detta! =) Hemligheten är att du måste utnyttja de prickar som finns så ibland går det helt enkelt inte att vinna.

  3. Syster skriver:

    Kattjävel… DÖÖÖÖÖÖ!!!!!