Google och översättarna

Google och de bärbara datorerna

Det är inte ofta Google är ute och cyklar så när det händer måste man ju faktiskt dokumentera!

Som tur var så innebar inte länken ”Mina bärbara datorer” att Google hade hackat sig in på min lånade iBook och den gamla Dellen för att indexera mina hemliga filer. Det rörde sig istället om Googles, rätt anonyma, tjänst Google Anteckningsblock som hade översatts lite väl noggrant från ”My notebooks”. Google kanske borde kolla sina egna annonser och anlita kvalificerade översättare.

Jeje, kolla på bilden och gissa om ovanstående paragraf är obegriplig. Jag skyller på kaffet + likören…

5 kommentarer to “Google och översättarna”

 1. Syster skriver:

  Jag fattar nog inte det komiska i det här…

 2. Syster skriver:

  Jag fattar nog inte alls faktiskt.

 3. Mattias skriver:

  Jag fattar att du inte fattar.

 4. Mamma skriver:

  Det verkar som din syster och din mamma är lika ofattbara!! :D

 5. Mattias skriver:

  Jag såg nu att texten är ändrad till ”Mina anteckningsblock” vilket innebär att Google läser min blogg, lydde mitt råd om att kontakta textkompaniet och betalade för en riktig översättning! Hurra!