Deadline

Deadline

Så nu har jag en deadline att se fram emot om jag ska redovisa den 6e mars, vilket jag vill/borde göra. Det betyder att jag har två veckor på mig att få in allt jag har i min hjärna i ett digitalt dokument aka ”rapporten”. Efter det har jag en vecka på mig att rätta till kommentarer från de andra exjobbarna i min grupp. Det borde gå men samtidigt så fungerar min hjärna inte så bra just nu. Idag ”kokade” jag exempelvis kaffe och märkte först vid första slurken att jag missat att slå på vattenkokaren = rumstempererat kaffe. Andra hinder på vägen är en nyfunnen smärta i höger vänster ringfingers yttersta led aka ”a”-fingret. Men det gör bara ont när jag skriver ”a”, ”q” eller ”z” så jag får väl helt enkelt försöka undvika de bokstäverna i rapporten. Jag har dock gjort försök att strukturera min hjärna externt i så kallad hjärnkartor under exjobbets gång, frågan är om det blir lättare att svårare att skriva tack vare dem?

Hjärnkarta

Jag undanbeder mig härmed all form av socialt liv den närmsta tiden och önskar mig själv lycka till!

8 kommentarer to “Deadline”

 1. Syster skriver:

  Vilken fiiin hjärnkarta! Jag vill se den i normal storlek. Jag önskar dig lycka till, och jag vet att du grejar det! Du grejar ju det mesta. Jag förstår oxå exakt hur det känns när hjärnan ej fungerar, jag upplever det just nu faktiskt. Tur är det då att jag inte har en deadline att passa. Synd är det kanske dock att jag inte har det om man ser på det faktum att det kommer ta jävligt lång tid att bli klar med mitt skrivande när jag får bestämma helt själv… Har du läst om ”min” grupps forskning i SvD idag btw?! Mycket intressant ska du veta! http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_14584170.asp Vet inte om detta funkar… Kram

 2. Syster skriver:

  Jo, det funkade visst! Hoppas bara att jag länkar till rätt sida…

 3. Syster skriver:

  Ja, det gjorde jag visst! Duktigt av mig!
  Tänk om jag kollat allt detta på en gång, då hade jag sparat två inlägg kan man säga.

 4. Mattias skriver:

  Ja, och du hade sparat två träd!

  Hjärnkartan får du inte se fullstor eftersom den innehåller massa topphemlig information! Jag har nämligen lovat mina stackars intervjuoffer full konfidentialitet och där har jag grenar med deras namn och så. Jag kände mig tom. tvungen att manipulera bilden så att de små svarta pluttarna blev lika långa. Lite överdrivet kanske men det är roligt att vara hemlig!

  Angående den där forskningen så förstår jag inte så mycket men det är säkerligen intressant. Om inte annat för att den är inne och tassar på minfältet om huruvida manliga/kvinnliga egenskaper bestäms biologiskt.

 5. Syster skriver:

  Men du, nu blir jag nästan lite förbannad!!! ”Inne”??!!! (Nu har jag skrivit om kommande mening typ fem gånger för att jag inte vet hur jag ska formulera mig!) Jag vet inte vad jag ska säga. Herre Gud! (Så, omskrivet massor av gånger men jag kom fram till att jag inte tar denna diskussion på bloggen, denna ska tas på telefon, och inte direkt efter att jag sett North Country!)

 6. Mattias skriver:

  Hehe, jag hoppas att du inte tolkade ”inne” som att den skulle vara ”trendig”? Jag pratar om att forskningen är ”inne och tassar på” dvs, den är ”inne på området”, ”innanför”. Läs sen sista meningen i blogginlägget, jag kommer bara att vidarekoppla dig till min pressekreterare!

 7. Syster skriver:

  Jaha, ok det kan jag acceptera och då har du ju alldeles rätt. Blev lite uppeldad där ett tag. :)
  Jag kommer ringa nåt snart och då är det du som svarar! Man kan inte isolera sig totalt.

 8. Linisen skriver:

  Önskar dej lycka till me ex.-arbetet och glad alla hjärtansdag! Puss & Kram!