Bondfångarpsykologer ♥ kvällspressen

Det gick inte många dagar sedan jag dissade Aftonbladet förrän jag på annat håll får läsa ett mycket vettigt blogginlägg om en ny reportageserie. Den här gången är den gamla vanliga moralpaniken (som går hand i hand med alla tekniska innovationer) som får sig en känga. En välförtjänt känga eftersom oavsett hur farligt det är med tonåringar och barn som spelar för mycket cs, så tjänar Aftonbladet pengar på att trissa upp debatten med att presentera beställda studentuppsatser som ”forskning” och ensidigt ge plats åt moraliserande lobbyorganisationer. Nåväl, reportageserien har ju bara börjat så än har Aftonbladet chans att göra det medierna borde göra: sakligt, och så objektivt som möjligt, spegla vår omvärld.

Jag satsar dock mina slantar på att det kommer fler artiklar om de fall där allt gått åt helvete vilket såklart inte kan ha någonting att göra med oförstående föräldrar och kass uppfostran. Nej, det är spelen.

Kommentarer är avstängda.