Hypen, eden och lammet!

Moonshake club

Ikväll ska jag promenera ner på stan och kolla på fransk konstighetsmusik anordnat av Moonshake. Hypo&EDH och O.Lamm. En O.Lamm som lyssnar på sån här go’ musik. Ganska tidigt listar han Hella ”There’s No 666 in Outer Space” och efter lite googlande inser jag att Hella har släppt en platta med sång utan att jag märkt det!!! Jag tänker inte bestämma mig än för om jag gillar Hella med eller utan sång bäst så istället får nån annan göra det.

Hella med sång: Friends Don’t Let Friends Win

Hella utan sång: Republic Of Rough And Ready

Let the betting begin!

Det här är även det första blogginlägget med några öl innanför västen, det kanske märks!

6 kommentarer to “Hypen, eden och lammet!”

 1. Syster skriver:

  Hehe! Sitter och undrar när mitt första fylleinlägg ska komma! Kanske kommer det ikväll…

 2. Mamma skriver:

  Ja, nu har jag lyssnat genom båda låtarna och är beredd att avge min röst om vilken som är bäst… Mitt svar blir: INGEN!!!
  Varför inte lyssna på musik som är musik, snälla du. Sätt på lite Queen och njut av musikalitet i stället! :D
  Kram på dej.

 3. Mattias skriver:

  ”Music is a personal response to vibration since the same piece of music will affect people differently. Although it cannot contain emotions, it is sometimes designed to manipulate and transform the emotions of the listeners.”

  Musik är vibrationer och om de där låtarna inte vibrerar, ja då vet inte jag.

  Vad som också vibrerade var de båda konserterna igår! Inte så Queen-liknande, men jävligt bra.

 4. Mamma skriver:

  Okej då… Jag antar att man måste lyssna mer än en gång för att upptäcka dom där vibrationerna. Men jag hävdar ändå att t.ex Queens musik har mer variation i sina vibrationer! Så det så! :D

 5. Syster skriver:

  Nu tycker jag att det börjar bli lite ugly här alltså! Kan inte bara folk få tycka som dom tycker! Eller ja, åtminstone om dom tycker som jag…

 6. Mattias skriver:

  Men här får man ju tycka precis som man vill! Så länge man tycker samma som en majoritet av det vetenskapliga kollektivet eller kommer med egen vetenskaplig empiri som helt eller delvis motsäger något som det vetenskapliga kollektivet tycker! :)