Tre rum och kök

Värmeverket

Efter några veckors flyttande så kändes det som att det skulle passa att bli rejält förkyld. Egentligen var detta inte den bästa av idéer eftersom exjobbet redan var lagomt försenat och nu blir det bara löjligt. Hursomhelst kommer här en efterfrågad rapport från det nya kontoret, eller som det heter i folkmun: black metal-rummet (eller ”kryptan” om man är på det humöret). Fortfarande är det för ljusa väggar och inte tillräckligt svarta gardiner men eftersom man tydligen måste dela på kontor i dagens trångbodda samhälle så får jag väl anpassa mig en aning.

Annars finns det inte så mycket att rapportera annat än att det går att bekräfta att det är lämpligare att bo två personer på 68kvm än på 28kvm. Grannskapet är sparsmakat men helt i linje med mina preferenser där man åt norr hittar en parkeringsplats och åt öster ett snyggt värmeverk som hummar rogivande dygnet runt. Hela studentghettokänslan är inte heller så påtaglig eftersom lägenheten ligger lite avsides så att man slipper horderna av studenter som marscherar till universitetet. Kort sagt, fab shit!

Och nu när utrymme finnes så är det fritt fram för vem som helst att komma förbi och prova på det här Umeå som tydligen är så jävla hett.

6 kommentarer to “Tre rum och kök”

 1. Hannes skriver:

  Hmmm…

  Fallos.

 2. Mattias skriver:

  Varje stad med självaktning måste ju kunna befrukta skyarna för att det skall kunna regna manna över alla och envar!

 3. Mamma skriver:

  Kul! Du bor alltså i huset man ser i bakgrunden av värmeverksbilden…??
  Så jag vet om jag åker förbi där nån gång. :D

 4. Syster skriver:

  Shit så gött! Jag ska ta och planera in en helg i Ume så fort som möjligt! Alltså planera den så fort som möjligt, men komma kanske i mars nån gång typ… Ska bli spännande!
  Kram

 5. Hannes skriver:

  Grattis en dag i efterskott!

  Nu är du också gammal.

  Hur känns det?

 6. Mattias skriver:

  Gammalt…