Vår lilla stjärna

Vår stjärna - sol

Så här är man van att se solen men ladda ner den här filmen från NASA och bli förundrad över hur källan till all energi här på jorden ser ut på nära håll.

Hittad via Asa

3 kommentarer to “Vår lilla stjärna”

 1. Syster skriver:

  Apropå rymden, jag såg det där konstiga fenomenet nyss igen! Flera stycken samtidigt var det oxå, som korsade varandras väg. Skumt! Ska nog ta och ringa observatoriet i U-a i möra tror jag… Skriver lite kryptiskt och skumt för jag tror att du fattar ändå vad jag menar och det känns som att det kanske är bäst att hålla det här lite för oss själva. Lillebroder är dock informerad redan… Uhh,spännande!

 2. Mattias skriver:

  topsecret

  Hatt på!

 3. Random uses of ones and zeros » Arkiv » Sol skriver:

  […] har jag ju diskuterat förr och även då var det en video på APOD som fascinerade. Denna gången är det en X-klassad […]