Julstämning?

Julgrönska

Det känns som den här bristen på snö börjar bli löjlig nu, syns det inte att till och med trädgårdstomten är less? Det jobbiga är ju att jag var så nöjd när den första snön var här och vände. Nu känner jag mig snuvad på konfekten, vafan, det skulle ju vara snö häruppe nu! Flera meter hade jag planerat in, men så går det när man planerar. Som tur är har jag iaf inte släpat upp min nya fina snowboard till dessa breddgrader.

Nintendos julkalender

Då kan man ju tacka Nintendo för att de ändå lyckas leverera lite julstämning mitt i grönskan med sitt underbara flashspel, Mission in Snowdriftland. Visserligen är det ju skamlös reklam inbakad för Wii och DS men det gör inget när det är så fint och bra. Kolla isbjörnen med hörlurarna liksom! Julen 2006 ägs av Nintendo, så är det bara. Är det sen någon som har svårt att hitta en julklapp till mig och inte har råd med skärmarna så går det lika bra med en Wii eller ett DS!

3 kommentarer to “Julstämning?”

  1. Syster skriver:

    Om du fått en ny fin snöbräda så kan ju jag få din (eller nån av dina) gamla?!

  2. Mattias skriver:

    Hoho, min gamla bräda är det visst många hugade spekulanter på. Det känns som jag får anordna en intern släktauktion och tjäna lite pengar på kött&blod:et. Leve den fria företagsamheten! =)

  3. hannes.tyden.de - Blog Archive » God jul! skriver:

    […] Jag antar att Mattias är en av de få som faktiskt får en vit jul. (Eller kanske inte.) Videoklippet via Conan. […]