Julklapp?

Många skärmar tillsammans

Nu har jag äntligen kommit på vad jag önskar mig i julklapp, en skärmlösning från Digital Tigers. Jag är trött på min fjuttiga 1600×1200-skärm och letar efter lite mer skärmyta. Detta lilla paket levererar ungefär 4800*2800 pixlar att leka med och när dollarn är så billig så kostar den inte mer än 52 205 spänn(!) om man köper på webben.

Bilden ovan är ett montage som visar ungefär hur jag skulle använda den eftersom jag har bättre koll på flickrs bilder än valutakurserna.

4 kommentarer to “Julklapp?”

 1. Mamma skriver:

  Vad bra!! Då skickar jag efter den direkt! :-D

 2. Mattias skriver:

  Härligt! Då kan du väl lägga med två grafikkort också så att jag kan koppla in skärmarna. Ett NVIDIA Quadro NVS 440 och ett NVIDIA GeForce 7600 GS borde räcka för de sex skärmarna. Går väl loss på $750 men återigen, dollarn är så billig att det bara blir 5207 svenska…

 3. Random uses of ones and zeros » Arkiv » Julstämning? skriver:

  […] Julen 2006 ägs av Nintendo, så är det bara. Är det sen någon som har svårt att hitta en julklapp till mig och inte har råd med skärmarna så går det lika bra med en Wii eller ett DS! […]

 4. Random uses of ones and zeros » Arkiv » Köksdrömmar skriver:

  […] Jag räknade dock ihop kostnaden för alla maskiner som presenterades och totalsumman blev $18 237 vilket översätts till ungefär 120 000 spänn i dagsläget. Så jag måste nog välja mellan det ultimata nördiga köket eller min dröm-monitor-setup. Men hi-tec-handskar med ultra-grip kostar ju bara $15 så ett par såna och ett par skyddsglasögon skulle ju göra mycket för nördkänslan i köket (läs: julklappstips). […]