Tyskland vs. Skellefteghetto

Zwei geile herren

Ibland så kan datorn förflytta en så långt som till för en kort stund. Det känns som om det var igår jag var en del av detta lätt homoerotiska umgänge men så drog jag norrut samtidigt som de drog söderut och nu är det lite för långt till Johans läckra urringningar.

Men oavsett hur mycket de än romantiserar dekadensen och mytifierar lab.oratory så tycker jag nog att en rejäl svensk vinter vinner över det mesta. Och tyskland kommer för mig alltid vara lika med den oheliga alliansen .

För övrigt så har någon frusen stackare öppnat dörren till hallen och lånat min vinterjacka plus mina nya skor på obestämd tid. Man får väl bara hoppas att den värmer gott och att samvetet inte bråkar för mycket. Jag phentermine fick dock anledning att testa det här med att vilket fungerade ypperligt, cred till snuten! Vidare har jag även listat ut hur det funkar det här med försäkringar och jag borde tydligen ha haft en drulleförsäkring. Där ser man.

5 kommentarer to “Tyskland vs. Skellefteghetto”

 1. Hannes skriver:

  Stoppa tjuven!

  Fint att du trivs.

  Vad gör du egentligen? En tidning?

 2. Mattias skriver:

  Det intressanta är att jag ändå bodde sju år i ”stan” och där råkade jag aldrig ut för något. Anledningen är väl förmodligen att man där konstant gick omkring och förväntade sig det medan här så tror man att alla är lika genomärliga som en själv. Jeje man lär så länge man lever. Och när man dör så slutar man lära sig.

  Men trivs, det gör jag ändå.

 3. Syster skriver:

  Fan, sånt där får mig att se rött alltså! Jag ska faan ta tåget upp och ge den där jäveln på käften! Bajskorv!!! Ring Efterlyst å låt den skyldiga bli uthängd i TV! (vilket så klart förutsätter att dom får tag i den som tog grejerna, men Hasse Aro fixar det mesta han…) Usch, jag blir verkligen såå förbannad! Bajs än en gång.
  Nu ska jag tagga ned och gå och sova. Hörs i möra el så!
  Bajs igen.
  Tjing
  (Och ja, jag pluggar på universitetet och nej, jag är inte i kiss och bajs-åldern, jag gillar bara att säga ”bajs”.)

 4. Mattias skriver:

  Hehe, jag tror inte jackstölder gör sig så bra på Efterlyst. Betänk att tjuven skulle vara en person som är hemlös och inte har råd med ytterkläder, då är det ju jag som får framstå i dålig dager, som den hjärtlöse materialisten som gnäller över min sketna jacka och mina lyxproblem! Nej jag tänker fortsätta leva i villfarelsen att min jacka verkligen värmer någon som behövde den mer än mig. Kalla mig filantrop, kalla mig cp.

 5. Syster skriver:

  Faan Mattias, ibland undrar jag om vi verkligen är släkt… Ska kolla med päronen om det skett nån förväxling nånstans… I mitt nästa liv ska jag försöka tänka lite mer som dig, känns som att skadan redan är skedd för detta liv!
  Tjing