Barnen ♥ snön

Snögubbe

Nu har första snön kommit och jag är inte van att den stannar så här länge. Jag förstår inte varför jag, som snöälskare, inte har sökt mig norrut förr. Ja, inte saknar jag slasket iallfall och temperaturen ligger strax under noll, perfekt! En lasagne senare ska jag bege mig in till teknikmagasinet och köpa mig en Rubiks kub. Jag visste nämligen inte att de fanns i olika storlekar och som en datanörd får man ju skämmas lite då.

2x2x23x3x34x4x45x5x56x6x6

6 kommentarer to “Barnen ♥ snön”

 1. Random uses of ones and zeros » Arkiv » Julstämning? skriver:

  […] Det känns som den här bristen på snö börjar bli löjlig nu, syns det inte att till och med trädgårdstomten är less? Det jobbiga är ju att jag var så nöjd när den första snön var här och vände. Nu känner jag mig snuvad på konfekten, vafan, det skulle ju vara snö häruppe nu! Flera meter hade jag planerat in, men så går det när man planerar. Som tur är har jag iaf inte släpat upp min nya fina snowboard till dessa breddgrader. […]

 2. Hannes skriver:

  Vad tror du om den här?

  Kanske skulle klara en 2x2x2 med fötterna. Jag klarade en 3x3x3 en gång, med händerna. Då tog jag av klisterlapparna och satta tillbaka dem på sina rätta ställen.

 3. Mattias skriver:

  Jadu, det är nog den tekniken jag får köra på min snart. De är de sista jävla hörnbitarna som spökar just nu och driver mig till vansinne. Men jag måste nog ändå packa kuben över jul, den hade jag glömt.

 4. Niklas skriver:

  Inte för att störa rubikskubsdiskussionen… men fotgrejen var fejk (fransman). För övrigt så är fingerboard fetare, coolare och kräver mer fingerfärdighet… och jag tror faktiskt jag har satt kickflip med fötterna (inte fransman).

 5. Mattias skriver:

  Så det du säger är att fransmän är benägna att fejka saker enbart i egenskap av att vara fransmän? How rude!

 6. Random uses of ones and zeros » Arkiv » Putsa kuben skriver:

  […] I oktober köpte jag ju mig ett exemplar av nördens kylarprydnad, kuben! Efter att då ha lekt med den några veckor så tröttnade jag eftersom jag inte knäckte det sista lagret och kuben hamnade i skrivbordslådan. Nu tycker jag att det behövs lite hjärnträning såhär på exjobbsslutspurten, så i förrgår knäckte jag den med hjälp, igår utan hjälp och idag utan hjälp på tid. Hur lång tid tog det att lösa den då? Jo, hela sex minuter, åtta sekunder och elva hundradelar. Jag har alltså en liten bit kvar till världsrekordet på 9,86 sekunder (förövrigt lika lång tid som det tog Carl Lewis att kuta 100 meter 1991). […]